Vandaag open van 10:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:30

Klassieke tapijten

De Vlaamse tapijtweefkunst is wereldvermaard voor zijn knowhow en innovatie.

De levensduur van de mechanisch geweven klassieke tapijten uit Vlaanderen overtreft die van die uit alle andere tapijtculturen. Fabrieksgaranties tot 30 jaar zijn geen uitzondering.


meer over klassieke tapijten

Kleuren en dessins

Bij onze klassieke tapijten vindt u traditionele dessins beschikbaar in een ruime variatie van afmetingen en kleuren. De meeste van onze tapijten hebben rode basiskleuren, maar in onze ruime collectie vindt u ook warm beige en blauw. Verschillende van onze klassieke tapijten zijn ook verkrijgbaar als trap- of gangloper.

 

 

Wegwijs door onze klassieke tapijten

Op de klassieke tapijten vindt u een T-symbool. Een T3 klasseert tapijten voor normaal gebruik. Categorieën klimmen op tot T6: tapijten bestand voor extra langdurig en intensief gebruik. Verder garandeert het Wools of New Zealand-keurmerk het gebruik van kwaliteitsvolle wol als basisgrondstof voor het machinaal geweven tapijt.

 

 

Meer weten?

Contacteer Tapijtcenter, of kom langs in onze showroom in Zingem. We geven u graag professioneel advies!

Osta Carpets tapijten kopen bij Tapijtcenter

De klassieke tapijten van Osta Carpets zijn geweven in Zuivere Scheerwol en dragen het kwaliteitslabel “Wools of New Zealand”. Deze tapijten van hoge kwaliteit worden ontworpen en geweven in België: het keurmerk Made in Belgium boezemt vertrouwen en degelijkheid uit. Osta Carpets heeft immers een jarenlange ervaring en ongeziene know-how opgebouwd in het machinaal weven van tapijten.

Eigentijdse Tapijt Ontwerpen

Regelmatig lanceert Osta Carpets nieuwe tapijtcollecties die wereldwijd met veel enthousiasme worden onthaald. Ook lopende collecties worden steevast kritisch geanalyseerd en indien nodig verder verfijnd. Hierdoor zijn deze tapijten qua stijl en kleur steeds aangepast aan de noden en verlangens van onze hedendaagse interieurs. Dankzij een jong en dynamisch team van ontwerpers met open visie en zin voor vernieuwing blijft Osta Carpets een toonaangevend tapijtmerk.

 

 

 

Ontdek uw droomtapijt in onze tapijtwinkel!


Ons aanbod moderne tapijten
Meer over onze tapijtwinkel

  • Dinsdag - vrijdag: 10u00 - 12u00 & 13u30 - 18u30
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: 14u00 - 18u00
  • Maandag: gesloten