Tapijtcenter is gesloten

Moderne tapijten

Een tapijt hoeft niet duur te zijn. In onze afdeling met moderne tapijten treft u tal van creatieve collecties aan aan bijzonder democratische prijzen.

Het aanbod Moderne en Design tapijten is eindeloos: van een druk motief met eigentijdse accenten tot eenvoudige dessins die soberheid uitstralen. Moderne tapijten worden vervaardigd uit synthetische garens, wol of andere natuurvezels. Sommige ontwerpen gebruiken een combinatie van diverse grondstoffen.


meer over moderne tapijten

 

Ook de afwerking verschilt. Moderne tapijten kunnen machinaal worden geweven, getuft of zelfs handgeknoopt zijn. De meeste merken bieden moderne tapijten aan in standaardafmetingen, maar Tapijtcenter biedt ook tal van mogelijkheden voor tapijten op maat.

Wat het precies is dat een design modern maakt, daarover heeft iedereen een eigen idee. Hét moderne tapijt is dus eerder een persoonlijke invulling volgens eigen smaak en voorkeur.

Daarom nodigen we u graag uit om uw eigen smaak te verkennen. Uw tocht kan beginnen bij de eigentijdse en moderne dessins in onze collecties Nepal-, Gabbeh- tapijten. Bekijk ook zeker onze hoogpolige en natuurtapijten. Ook patchwork-tapijten vinden steeds meer ingang in hedendaagse en karaktervolle interieurs.

 

Uw modern tapijt ligt bij ons op voorraad

Na meer dan 50 jaar zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste tapijtwinkels van moderne tapijten in België. Ons team met tapijtadviseurs en - experts heeft gedurende de groei van ons bedrijf een enorme expertise in moderne tapijten vergaard. Daardoor zijn wij in staat om een heel divers en kwalitatief tapijtassortiment moderne tapijten aan te bieden. De mooiste tapijtcollecties aan de scherpste prijzen vindt u bij de grootste tapijtspecialist van Vlaanderen. In de showroom in Zingem liggen maar liefst 5000m2 aan diverse moderne tapijten.

Duik in de wereld van het hedendaags design met onze moderne tapijten, waar elk stuk een verhaal vertelt en een statement maakt. Onze collectie is doordrenkt met innovatie, van gedurfde kleurencombinaties tot avant-gardistische patronen die je ruimte transformeren tot een eigentijdse oase.
Deze tapijten zijn niet alleen een decoratief element; ze zijn een reis door de moderne kunstwereld. Voel de luxe onder je voeten met hoogwaardige materialen en geniet van de veelzijdigheid die ze brengen. Of je nu gaat voor een minimalistische esthetiek of een gedurfde, artistieke uitstraling, onze tapijten voegen karakter toe aan elke kamer.
Met onze moderne tapijten breng je niet alleen warmte en comfort in je huis, maar ook een vleugje van de moderne zeitgeist. Laat je ruimte spreken met de taal van design en ontdek hoe een simpel tapijt een ruimte kan transformeren in een eigentijdse kunstgalerij.

Contacteer Tapijtcenter

Vindt u niet het moderne tapijt dat u zoekt?

Onze tapijtexperts staan voor u klaar met raad en advies in de showroom in Zingem.

Ligt onze showroom moderne tapijten te veraf?

Contacteer ons door een e-mail te sturen naar info@tapijtcenter.be of te bellen op het nummer +32 93 84 29 17

 

 

Ontdek uw droomtapijt in onze tapijtwinkel!


Ons aanbod moderne tapijten
Meer over onze tapijtwinkel

  • Dinsdag - vrijdag: 10u00 - 12u00 & 13u30 - 18u30
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: 14u00 - 18u00
  • Maandag: gesloten