Vandaag open van 14:00 tot 18:00

Moderne tapijten

Nù SOLDEN prijzen tem 31 januari

Een tapijt hoeft niet duur te zijn. In onze afdeling met moderne tapijten treft u tal van creatieve collecties aan aan bijzonder democratische prijzen.

Het aanbod Moderne en Design tapijten is eindeloos: van een druk motief met eigentijdse accenten tot eenvoudige dessins die soberheid uitstralen. Moderne tapijten worden vervaardigd uit synthetische garens, wol of andere natuurvezels. Sommige ontwerpen gebruiken een combinatie van diverse grondstoffen.


meer over moderne tapijten

 

Ook de afwerking verschilt. Moderne tapijten kunnen machinaal worden geweven, getuft of zelfs handgeknoopt zijn. De meeste merken bieden moderne tapijten aan in standaardafmetingen, maar Tapijtcenter biedt ook tal van mogelijkheden voor tapijten op maat.

Wat het precies is dat een design modern maakt, daarover heeft iedereen een eigen idee. Hét moderne tapijt is dus eerder een persoonlijke invulling volgens eigen smaak en voorkeur.

Daarom nodigen we u graag uit om uw eigen smaak te verkennen. Uw tocht kan beginnen bij de eigentijdse en moderne dessins in onze collecties Nepal-, Gabbeh- en Ziegler-tapijten. Bekijk ook zeker onze hoogpolige en natuurtapijten. Ook patchwork-tapijten vinden steeds meer ingang in hedendaagse en karaktervolle interieurs.

Ontdek uw droomtapijt in onze tapijtwinkel!


Ons aanbod moderne tapijten
Meer over onze tapijtwinkel

  • Dinsdag - vrijdag: 10u00 - 12u00 & 13u30 - 18u30
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: 14u00 - 18u00
  • Maandag: gesloten