Vandaag open van 10:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:30

Natuurtapijten

Een natuurproduct of natuurlijk materiaal is in de algemene betekenis van het woord alle materie die door de natuur wordt geproduceerd.

Bij Tapijtcenter kan u terecht voor een heel grote selectie natuurtapijten vervaardigd uit natuurlijke materialen zoals Zuivere Scheerwol of Sisal.

Een tapijt uit natuurlijke materialen biedt heel wat voordelen op gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Natuurtapijt laat zich ook gemakkelijk aanpassen naar uw smaak en gevoel. Bovendien zijn er heel wat combinaties mogelijk met verschillende types vezel. Er is keuze uit tal van afwerkingen en "tapijt op maat" is in deze collectie voor de hand liggend. 


meer over natuurtapijten

 

Een van de meest populaire natuurtapijten is sisaltapijt. Sisal is een extreem sterke en duurzame natuurlijke vezel afkomstig van de agave sisalana-cactus. Sisalvezel is zo sterk dat het ook wel wordt gebruikt om touwen en koorden mee te vervaardigen. Naast het originele sisaltapijt (met 100% sisal) bestaat er ook varianten met wol. De weefstructuur van deze tapijten bevatten een combinatie van sisal draden en wollen draden.

 

Vlakgeweven wollen tapijten zijn niet alleen zachter in aanvoelen, zuivere scheerwol maakt het tapijt ook onderhoudsvriendelijker. Wol is van nature vuilafstotend, veerkrachting en slijtvast.

De prijs van natuurtapijten varieert en wordt bepaald door de afmeting, het type vezel en de finesse van afwerking.

 

In onderstaande collecties vindt u een mooi aanbod in wol en sisal-tapijt aan heel democratische prijzen. Hoe verfijnder de structuur en hoe luxueuzer de afwerking, hoe groter de waarde van het tapijt.

Heel wat natuurtapijten in verschillende structuren en kleuren vindt u ook onder de succesvolle collectie van Perletta.

 

Ontdek uw droomtapijt in onze tapijtwinkel!


Ons aanbod moderne tapijten
Meer over onze tapijtwinkel

  • Dinsdag - vrijdag: 10u00 - 12u00 & 13u30 - 18u30
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: 14u00 - 18u00
  • Maandag: gesloten