Tapijtcenter blijft online open

Natuurtapijten

  

Bij Tapijtcenter kan u terecht voor een heel grote selectie natuurtapijten. De mogelijkheden in vlakgeweven wollen of sisaltapijten lijken wel eindeloos.


meer over natuurtapijten

Natuurtapijt biedt heel wat voordelen: als het over afmetingen gaat, zijn er nauwelijks beperkingen. Natuurtapijt laat zich gemakkelijk aanpassen naar uw smaak en gevoel.

Verder zijn er heel wat combinaties mogelijk met verschillende types vezel en afwerking. Een van de meest populaire natuurtapijten is sisaltapijt.

Sisal is een extreem sterke en duurzame natuurlijke vezel afkomstig van de agave sisalana-cactus. Sisalvezel is zo sterk dat het ook wel wordt gebruikt om touwen en koorden mee te vervaardigen. Naast het originele sisaltapijt (met 100% sisal) bestaat er ook een variant met wol. Deze versie bevat 40% sisal en 60% wol.

Die laatste natuurtapijtsoort is erg in zwang: steeds meer wordt sisal gecombineerd met wol. Sisaltapijt met wol is niet alleen zachter, zuivere scheerwol maakt het tapijt ook onderhoudsvriendelijker.

De prijs van natuurtapijten varieert, want die wordt bepaald door zowel de afmetingen als het type vezel en de fijnheid in afwerking.

Bij Tapijtcenter Zingem vindt u een mooi sisal-tapijt aan heel democratische prijzen. Hoe verfijnder de structuur en hoe luxueuzer de afwerking, hoe groter de waarde van het tapijt.

Heel wat natuurtapijten met uitstraling vindt u onder de succesvolle collectie 'Structures' van Perletta Carpets.

 

Ontdek uw droomtapijt in onze tapijtwinkel!


Ons aanbod moderne tapijten
Meer over onze tapijtwinkel

  • Dinsdag - vrijdag: 10u00 - 12u00 & 13u30 - 18u30
  • Zaterdag: 10u00 - 12u00 & 13u30 - 18u00
  • Zondag: 14u00 - 18u00
  • Maandag: gesloten