Vandaag open van 10:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:30

Sisal & Cocos Natuurtapijten

Een Sisal tapijt is een van de bekendste natuurtapijten op de markt. Het veelzijdig tapijt is neutraal en tijdloos van ontwerp. Daarnaast neemt u met een Sisal tapijt een sterk, duurzaam en milieuvriendelijk product in huis.

 

Het vloerkleed wordt vervaardigd uit de bladeren van planten uit de Agavefamilie, meer bepaald Agave sisalana, en kent zijn oorsprong in Mexico. Vroeger werden de sterke vezels van de plant hoofzakelijk gebruikt om er touw van te slaan, maar met de komst van moderne weefgetouwen worden er nu ook matten en vloedbedekking van gemaakt.

 

Aangezien Sisal tapijten uit natuurlijke vezels worden vervaardigd dient u op te letten met morsen. Onder andere water kan schimmelvorming veroorzaken wanneer u dit niet goed opkuist.

Heeft u toch iets gemorst? Neem een witte doek en dep alle vloeistof op, indien nodig gebruikt u wat lauw water bij hardnekkiger vlekken. Wrijf in geen geval de vlek open. 


lees meer over sisaltapijt

De veelzijdige charme van natuurtapijt vinden we terug in afgewerkte tapijten met bijpassende boord.

Bij Tapijtcenter heeft u een grote keuze uit talrijke structuren en vezelcombinaties met eenvoudige of luxe afwerking van de randen: in katoen, chenille, leder of fijn lint.

Verkrijgbaar in alle mogelijke afmetingen.

 

 

Bekijk alle natuurtapijten

Ontdek uw droomtapijt in onze tapijtwinkel!


Ons aanbod moderne tapijten
Meer over onze tapijtwinkel

  • Dinsdag - vrijdag: 10u00 - 12u00 & 13u30 - 18u30
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: 14u00 - 18u00
  • Maandag: gesloten