Tapijtcenter is vandaag geopend van 10:00 tot 18:00

Marocco Handwoven Natuurtapijten

De Marokkaanse handwerklieden zijn al eeuwen bedreven in de tapijtknoopkunst. Gemaakt met vakmanschap en toewijding, belichamen deze tapijten de traditie van eeuwenoud ambachtelijk werk. Deze selectie handgeweven tapijten in zuivere wol vormen een tijdloze en luxueuze toevoeging aan elk interieur.
De keuze voor zuivere wol als materiaal biedt niet alleen een uitzonderlijke zachtheid en duurzaamheid, maar ook een natuurlijke warmte die elke ruimte verrijkt. De vezels absorberen vocht en bieden een isolerende laag, waardoor ze zowel comfortabel als functioneel zijn.
Wat betreft weefstructuren, zijn deze handgeweven tapijten een schatkamer van diversiteit. Van fijne weefsels tot meer uitgesproken patronen, elke structuur vertelt zijn eigen verhaal en draagt bij aan de esthetiek van het tapijt. In deze collectie is voor elke smaak en voorkeur iets te vinden is. Deze vloerkleden zijn niet alleen een decoratief element, maar ook een tastbare uiting van vakmanschap en artistieke expressie.

Wij selecteerden de Fez, Nador, Velar, Sidi en Larache om ons gamma te verrijken: handgeweven tapijten uit hoogwaardige wol die zacht aanvoelen en een vleugje natuurlijke nonchalance in uw interieur binnenbrengen. 

   

Bekijk alle natuurtapijten 

Ontdek uw droomtapijt in onze tapijtwinkel!


Ons aanbod moderne tapijten
Meer over onze tapijtwinkel

  • Dinsdag - vrijdag: 10u00 - 12u00 & 13u30 - 18u30
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: 14u00 - 18u00
  • Maandag: gesloten